Team Doubleyoo

Graag stellen wij u voor aan het Team van Doubleyoo Eindhoven.

  • Team van professionals
  • Staan garant voor een goede service
  • Luisteren naar u
  • Denken mee met u mee
  • Staan voorop in nieuwe technieken

Laury

Eigenaar

Schoonheidsspecialiste  -  Pedicure+  

In 2003 alleen begonnen en nu met een heel tof team waar ik trots op ben! 

 Mijn passie ligt bij het naar de zin maken van u als klant! Dit kan in de kleine dingen zitten, iets lekkers en aparts bij de koffie bijvoorbeeld, maar ook juist een verbetering van de huid bij een behandeling of een pijnloze voet. 

Naast in het vak nog steeds aanwezig zijn ben ik vooral achter de schermen bezig wat ik heel leuk vind om juist groei, ontwikkeling en vernieuwing van het bedrijf te realiseren

Ik heb niet alleen passie in het bedrijf,  ik ben ook dol op mijn kinderen Hugo en Guido en mijn vriend Jim. Ik vind ik het heerlijk om leuke dingen met hen te doen, vooral lekker buiten zijn, samen koken, samen skien, vooral samen zijn. 

Wij doen er alles aan om het u naar uw zin te maken!


Yvonne

Schoonheidsspecialiste  -  Medisch Pedicure -  Voetreflexmasseur

In 2007 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Doubleyoo d.m.v. stage. Na daarna nog verder te zijn gegaan met studie en elders werkervaring op te hebben gedaan kwam ik in 2013 weer in contact met Doubleyoo en heb het hier sindsdien ontzettend naar mijn zin. Ik kan me geen beter en gezelliger team voorstellen!

Naast mijn werk vul ik mijn vrije tijd graag met sporten als badmintonnen en golf. In de zomer bestaan mijn bezigheden vooral met het bezoeken van festivals en als rasechte Heezenaar kan ik niet achterblijven wat betreft Brabantsedag, waar ik ook al meer als 10 jaar mee help aan het creƫren van iets geweldigs voor die laatste zondag van Augustus.

Op dinsdag en woensdag sta ik graag voor u klaar om uw voetjes met veel zorg te behandelen of om u eens heerlijke ontspanning te bieden middels een van onze heerlijke gelaatsbehandelingen of een ontspannende (voetreflex)massage.