Team Doubleyoo

Graag stellen wij u voor aan het Team van Doubleyoo Eindhoven.

  • Team van professionals
  • Staan garant voor een goede service
  • Luisteren naar u
  • Denken mee met u mee
  • Staan voorop in nieuwe technieken

Laury

Eigenaar

Schoonheidsspecialiste  -  Pedicure+  

In 2003 alleen begonnen en nu met een heel tof team waar ik trots op ben! 

 Mijn passie ligt bij het naar de zin maken van u als klant! Dit kan in de kleine dingen zitten, iets lekkers en aparts bij de koffie bijvoorbeeld, maar ook juist een verbetering van de huid bij een behandeling of een pijnloze voet. 

Naast in het vak nog steeds aanwezig zijn ben ik vooral achter de schermen bezig wat ik heel leuk vind om juist groei, ontwikkeling en vernieuwing van het bedrijf te realiseren

Ik heb niet alleen passie in het bedrijf,  ik ben ook dol op mijn kinderen Hugo en Guido en mijn vriend Jim. Ik vind ik het heerlijk om leuke dingen met hen te doen, vooral lekker buiten zijn, samen koken, samen skien, vooral samen zijn. 

Wij doen er alles aan om het u naar uw zin te maken!


Yvonne

Schoonheidsspecialiste  -  Medisch Pedicure -  Voetreflexmasseur

In 2007 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Doubleyoo d.m.v. stage. Na daarna nog verder te zijn gegaan met studie en elders werkervaring op te hebben gedaan kwam ik in 2013 weer in contact met Doubleyoo en heb het hier sindsdien ontzettend naar mijn zin. Ik kan me geen beter en gezelliger team voorstellen!

Naast mijn werk vul ik mijn vrije tijd graag met sporten als badmintonnen en golf. In de zomer bestaan mijn bezigheden vooral met het bezoeken van festivals en als rasechte Heezenaar kan ik niet achterblijven wat betreft Brabantsedag, waar ik ook al meer als 10 jaar mee help aan het creëren van iets geweldigs voor die laatste zondag van Augustus.

Op dinsdag en woensdag sta ik graag voor u klaar om uw voetjes met veel zorg te behandelen of om u eens heerlijke ontspanning te bieden middels een van onze heerlijke gelaatsbehandelingen of een ontspannende (voetreflex)massage.


 

Soesie

Massage specialiste –­ Coach

Vanaf Oktober 2017 heb ik  een samenwerkingsverband met Laury om als zelfstandige werkzaam te zijn binnen Doubleyoo. Als Integraal massage therapeute , ben ik gespecialiseerd in het laten voelen/ ervaren wat een massage voor je kan doen. Of je nu voor een klassieke ontspanningsmassage komt of een heerlijke Hotstone / Sabaaydi massage mijn passie en de overtuiging dat massage voor veel klachten een aangename ondersteuning kan zijn om vermindering van de klachten en tegelijkertijd inzicht te geven waar de klacht vandaan komt, gepaard met heerlijke ontspanning.

Naast een baan in de hightech waar ik me voornamelijk bezig hou met planning, coördinatie / aansturing en vertrouwenspersoon binnen het bedrijf, ben ik me gaan ontwikkelen als massage specialist om zo een mooie balans te creëren waarbij mijn passie – aandacht–luisteren–ontspanning samen komen. Voor jou die toe is aan Me Time, echt even de volledige aandacht en ontspanning voor jezelf,  ben je bij mij in goede handen. Zodat jij na de behandeling naar buiten stapt met weer extra energie en een glimlach op je gezicht. Voor degene die graag wat verder wil gaan kijken waar nu de klachten vandaan komen en zo gerichter een massage wil toepassen is er de mogelijkheid om een uitgebreidere behandeling te boeken. Ik heb er zin in om samen met jou, en Doubleyoo deze nieuwe stap aan te gaan.Joyce

Pedicure  -  Sportpedicure  -  Medisch pedicure in opleiding

Sport(en) en buiten in de natuur zijn is voor mij erg belangrijk.

Hardlopen, yoga en crossfit beoefen ik met veel plezier en passie. Een gezonde levensstijl hoort hierbij, dit qua voeding, mindfullness en sociale bezigheden.

Ik heb heel wat jaren ervaring in de gezondheidszorg en als verpleegkundige ben ik gewend om om te gaan met mensen en hun gezondheidsproblemen. Dit stelt mij in staat om adequaat te kunnen handelen en risico's goed in te kunnen schatten.

Het werken als pedicure binnen het fijne team van Doubleyoo is prettig, we zijn altijd zoekende naar de beste kwaliteit en volgen de nieuwste ontwikkelingen.

Met veel zorg, persoonlijke aandacht en duidelijke adviezen zorg ik ervoor dat U als klant van Doubleyoo  mooie, goed verzorgde voeten heeft.

Ik ben werkzaam als ambulante pedicure voor Doubleyoo.